Wednesday, June 15, 2016

Πως μπορώ να εξασφαλίσω μια πετυχημένη εγκυμοσύνη;

πως θα μεινω εγκυος,τροποι για πετυχημενη εγκυμοσυνη
via tlife.gr
"Κάποιες γυναίκες είχαν την τύχη να αποκτήσουν παιδί αρκετά εύκολα, μόλις λίγους μήνες μετά τις πρώτες προσπάθειες. Κάποιες άλλες, όμως, περνούν κάθε μήνα την ίδια αγωνία: Θα μου ξαναέρθει αυτόν τον μήνα περίοδος; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο άντρας σας είστε απόλυτα υγιείς και γόνιμοι, είναι να επισκεφθείτε έναν γυναικολόγο, ο οποίος θα σας συστήσει τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Ταυτόχρονα, μπορείτε να δοκιμάσετε και τα παρακάτω, που μπορεί να επισπεύσουν το ευτυχές γεγονός.

Σταματήστε τα αντισυλληπτικά μια ώρα αρχύτερα

Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε παιδί, σταματήστε άμεσα τα αντισυλληπτικά, καθώς σύμφωνα με τους γυναικολόγους, αν παίρνετε αντισυλληπτικά για αρκετό καιρό, μπορεί να χρειαστούν μερικοί κύκλοι μέχρι να επανέλθει πλήρως η ωορρηξία και να είστε έτοιμη για εγκυμοσύνη. Εξάλλου, σταματώντας τα αντισυλληπτικά έχετε χρόνο για να παρακολουθήσετε τον κύκλο σας για 1-2 μήνες, μέχρι να ομαλοποιηθεί, ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε με όσο περισσότερη ασφάλεια γίνεται την ωορρηξία σας.

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε ότι διακόπτοντας τα αντισυλληπτικά, μπορεί να μείνετε έγκυος ανά πάσα στιγμή.

Μην καπνίζετε, μην πίνετε και φροντίστε την διατροφή σας

Διατηρώντας το βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα και τρώγοντας σωστά, αυξάνετε τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος πιο γρήγορα, καθώς το να είστε υπέρβαρη ή λιποβαρής μπορεί να επηρεάσει την ωορρηξία σας (δείτε εδώ τι συνιστούν οι γυναικολόγοι να τρώτε για να βελτιώσετε την γονιμότητά σας.) Επιπλέον, διακόψτε άμεσα το κάπνισμα και το αλκοόλ, καθώς και τα δύο αυξάνουν τον κίνδυνο για επιπλοκές στον τοκετό ή ακόμα και χαμηλό βάρος γέννησης στο μωρό..."

Μάθετε περισσότερα:

No comments:

Post a Comment