Thursday, June 2, 2016

Περιστατικό Ρύθμισης Σπέρματος με Βιολογικές Θεραπείες μετά από Μακροχρόνια Λοίμωξη σε Μικρόβια

ρυθμιση σπερματος με βιολογικες θεραπειες,θεραπεια σπερματος με βιολογικες θεραπειες
Δρ. Τολιόπουλος Ιωάννης, Μοριακός Βιολόγος, Φυσιολόγος, Μεταδιδάκτωρ της Αναπαραγωγικής Ιατρικής | Δρ. Παπαγεωργίου Σπυρίδων, Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας, Ειδικός στην υπογονιμότητα

"Άνδρας ηλικίας περίπου 33 ετών, αντιμετώπιζε επί ένα χρόνο πρόβλημα με το σπέρμα του, όπου του ανιχνεύονταν σε κλασσικά μικροβιολογικά εργαστήρια κολοβακτηρίδιο E.coli στο σπέρμα. Πήγε σε δυο διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες όπου του χορηγούσανε αντιβιοτικά χωρίς να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η εξέταση καλλιέργειας του σπέρματος έβγαινε για ένα χρόνο συνέχεια θετική σε E.coli με αποτέλεσμα το πάσχων άτομο να στρεσαριστεί και να οδηγηθεί σε απόγνωση.

Μετά από ένα χρόνο επισκέφτηκε το κέντρο μας όπου του έγινε ο διαγνωστικός έλεγχος με την μέθοδο των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων-βιοσυντονισμός και διαπιστώθηκε μίασμα σε μυκόπλασμα και ουρεόπλασμα, μικρόβια που μπλοκάρουν και το σπέρμα και γενικά την τεκνοποίηση. Επίσης, ανιχνεύτηκε γαστρίτιδα και διαταραχή της εντερικής χλωρίδας, πιθανόν λόγω της μακροχρόνιας λήψης αντιβιοτικών. Του χορηγήθηκε βιολογική θεραπεία με στοχευμένη αποτοξίνωση, ρύθμιση του άγχους, έγινε μια συνεδρία για την απόπτωση των μικροβίων και του συστάθηκε θεραπεία με προβιοτικά και την αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας.

Ο πάσχων μετά από 3 εβδομάδες έκανε πάλι καλλιέργεια σπέρματος και έκπληκτος είδε ότι ήταν αρνητική. Την επανέλαβε και μετά από 2 εβδομάδες και ήταν πάλι αρνητική. Παρόλο το θετικό αποτέλεσμα, του συστήθηκε συντηρητική ρυθμιστική αγωγή μόνο με βιολογικά σκευάσματα και μέχρι σήμερα πάει πολύ καλά..."

Διαβάστε περισσότερα εδώ:



No comments:

Post a Comment