Monday, May 23, 2016

3η Ζωντανή Εκπομπή του ‘Έρευνα και Υγεία’ με Θέμα: Η Χρησιμότητα των Ιχνοστοιχείων στην Διατήρηση της Υγείας μας-Η Σημασία της Πρώιμης Διάγνωσης

νεα εκπομπη Ερευνα και Υγεια,ιχνοστοιχεια και διατηρηση υγειας,μεταλλα και ιχνοστοιχεια για υγεια και η σημασια της πρωιμης διαγνωσης
via ypertrofesmastro.gr
"Η 3η εκπομπή του ‘Έρευνα και Υγεία’ στο web radio/TV είναι γεγονός.  Την Παρασκευή στις 27 Μαΐου και ώρα 15:00 έως 17:00, ο Δρ. Τολιόπουλος Ιωάννης και ο Δρ. Στέργιος Οικονομίδης θα συντονίσουν ζωντανά και θα παρουσιάζουν το ρόλο των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων στην ρύθμιση της φυσιολογία μας, τι προκαλεί η έλλειψή τους στην υγεία μας και πως γίνεται η διάγνωσή τους με το φθηνότερο κοστολόγιο.

Μην χάσετε αυτήν την εκπομπή γιατί είναι για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και αφορά την εν δυνάμει υγεία τους.

Οι τηλεθεατές-ακροατές θα μπορούν να παρέμβουν, να συνομιλήσουν, να ρωτήσουν τους επιστήμονες ζωντανά είτε μέσω μηνυμάτων στους ακόλουθους συνδέσμους:




Στον πρώτο σύνδεσμο θα μπορούν να πληκτρολογήσουν το όνομα τους στην οθόνη που λεει chat και θα μπορούν να συνομιλήσουν ή να στείλουν το μήνυμά τους που θα διαβάζεται ζωντανά από τους ομιλητές της εκπομπής.  Η διαδικασία το πώς γίνεται αυτό είναι η ακόλουθη:

Μπαίνει στην ιστοσελίδα του Ραδιοφώνου και πατάει αριστερά ένα μικρό εικονίδιο κάμερας στα αριστερά εκεί που λέει »Τώρα ζωντανά ». Θα του ανοιχτεί ένα παράθυρο όπου θα γράψει το όνομά του και μετά θα πατήσει »Υποβολή ». Έτσι μπαίνει σε αναμονή, και περιμένει την σειρά του. Οι υπόλοιποι που θέλουν να γράψουν τα μηνύματά τους στην κάτω οθόνη μπορούν να γράψουν το όνομά τους και να γράψουν σχόλια ερωτήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν.

Ευχόμαστε να συντονιστείτε από όλα τα μέρη του κόσμου για να αλλάξουμε την ΥΓΕΙΑ για το καλό του κάθε πολίτη!"


No comments:

Post a Comment