Thursday, April 14, 2016

Μασάζ Γονιμότητας και Οφέλη

ολιστικες θεραπειες και γονιμοτητα,μασαζ γονιμοτητας και οφελη,μασαζ και γονιμοτητα
via vibrantlifemedicine.com
"Τα οφέλη του μασάζ στις εγκύους είναι ευρέως γνωστά. Όμως, λίγοι γνωρίζουν την ευεργετική συμβολή του μασάζ στις θεραπείες υπογονιμότητας. Γνωρίζοντας ότι η υπογονιμότητα είναι ιδιαίτερα στρεσογόνος, το μασάζ παρέχει πολλά οφέλη στην σωματική και ψυχική υγεία της γυναίκας. 

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως η σχέση άγχους και γονιμότητας, έρευνες αποδεικνύουν ότι τα υψηλά επίπεδα άγχους μπλοκάρουν το κέντρο ορμονών του εγκεφάλου και παρεμποδίζεται η δράση και η λειτουργία των αναπαραγωγικών ορμονών.

Η εφαρμογή διαφόρων τχνικών μασάζ έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι μειώνει το άγχος και τις ορμόνες που παράγονται από αυτό, συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και την ορμονική ισορροπία. Το μασάζ δεν συμβάλλει μόνο στην μείωση του άγχους αλλά και στην υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος. Η εφαρμογή «μασάζ γονιμότητας» μπορεί να επιδράσει θετικά σε έναν μεγάλο αριθμό προβλημάτων του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.

Το «μασάζ γονιμότητας» είναι μια σειρά από τεχνικές, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν την υποστήριξη της αναπαραγωγικής υγείας, τον εμμηνορροϊκό κύκλο και την ενίσχυση της γονιμότητας..."

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

No comments:

Post a Comment