Wednesday, April 13, 2016

'Έρευνα και Υγεία': 1η Ζωντανή Εκπομπή με Θέμα: Κλασσική Versus Συμπληρωματική-Εναλλακτική Ιατρική - Αλήθειες και Μύθοι

Κωνσταντινειο ερευνητικο κεντρο και νεα διαδικτυακ εκπομπη,ερευνα και υγεια web tv νεα εκπομπη
Η πρώτη εκπομπή του ‘Έρευνα και Υγεία’ είναι γεγονός! 

Την Παρασκευή στις 22 Απριλίου και ώρα 14:00 εως 16:00, ο Δρ. Τολιόπουλος Ιωάννης και ο Δρ. Στέργιος Οικονομίδης θα συντονίσουν ζωντανά και θα παρουσιάζουν τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ της κλασικής και εναλλακτικής ιατρικής γιατί είναι ένα θέμα που ταλανίζει την Ελληνική κοινωνία και ο πολίτης είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ. 

Η εκμπομπή θα παίζει ζωντανά και στην αρχική σελίδα του Κωνσταντίνειου Ερευνητικού Κέντρου .

Οι παρουσιαστές-επιστήμονες του Κωνσταντίνειου Ερευνητικού Κέντρου θα προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν τι χωρίζει και τι ενώνει τις δυο αυτές έννοιες και να συντονίσουν την ένωση για το καλό των ασθενών με επιστημονικά κριτήρια που θα τους τροφοδοτήσουν με την εμπειρία τους.

Οι τηλεθεατές-ακροατές θα μπορούν να παρέμβουν, να συνομιλήσουν, να ρωτήσουν τους επιστήμονες ζωντανά είτε μέσω μηνυμάτων στους ακόλουθους συνδέσμους:

https://taxo-parei-sto-kranio.gr

https://www.youtube.com/c/Taxo-parei-sto-kranioGr/live

Στον πρώτο σύνδεσμο θα μπορούν να πληκτρολογήσουν το όνομα τους στην οθόνη που λεει chat και θα μπορούν να συνομιλήσουν ή να στείλουν το μήνυμά τους που θα διαβάζεται ζωντανά από τους ομιλητές της εκπομπής.  

Η διαδικασία το πώς γίνεται αυτό είναι η ακόλουθη:

Μπαίνει στην ιστοσελίδα του Ραδιοφώνου και πατάει αριστερά ένα μικρό εικονίδιο κάμερας στα αριστερά εκεί που λέει "Τώρα ζωντανά". Θα του ανοιχτεί ένα παράθυρο όπου θα γράψει το όνομά του και μετά θα πατήσει "Υποβολή"

Έτσι μπαίνει σε αναμονή, και περιμένει την σειρά του.

Ευχόμαστε να συντονιστείτε από όλα τα μέρη του κόσμου για να αλλάξουμε την ΥΓΕΙΑ για το καλό του κάθε πολίτη!

Πηγή

No comments:

Post a Comment