Wednesday, September 27, 2017

Γονιμότητα – Στειρότητα. Υπάρχει Φυσική Αντιμετώπιση;

στειροτητα και φυσικοι τροποι αντιμετωπισης,υπογονιμοτητα και φυσικη αντιμετωπιση
Στο ίδιο νόμιμα οι δυο όψεις !

Με τον όρο γονιμότητα απλοϊκά υπονοούμε την δυνατότητα που έχει το ζευγάρι να καλέσει τον πελαργό στο σπίτι του.Σε αντίθετη περίπτωση το ονομάζουμε στειρότητα και μην φανταστείτε ότι είναι απλά ακόμα ένα σημείο των καιρών.

Το πρόβλημα της στειρότητας απασχολούσε την ανθρωπότητα από τα αρχαία χρόνια και μάλιστα για όλο το ζωικό βασίλειο του πλανήτη που είχε ταυτιστεί διατροφικά με τον άνθρωπο.Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και ιστορικά αν το αναλύσουμε που θα συναντήσουμε σε όλους τους πολιτισμούς της ανθρωπότητας θεότητες προστάτιδες της γονιμότητας και τελετουργικές θρησκευτικές ικεσίες.

Σήμερα που ο άνθρωπος απέκτησε την δυνατότητα να εξερευνεί ακόμα και το διάστημα σίγουρα μπορεί να αναφέρετε με βεβαιότητα όχι μόνο στα αίτια που προκαλούν την στειρότητα, αλλά και να διαχωρίσει τα συμπτώματα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες που θα τους προειδοποιήσουν.


στειροτητα και φυσικοι τροποι αντιμετωπισης,υπογονιμοτητα και φυσικη αντιμετωπιση
Μέσα σε αυτή την έρευνα που έχει κάνει ο σύγχρονος ερευνητής για την αύξηση της γονιμότητας σαφέστατα και έχει αναγνωρίσει όλα εκείνα τα φυσικά ιάματα και τους φυσικούς τρόπους που την ενισχύουν, αλλά δυστυχώς κατά την προσφιλή τους τακτική φροντίζει περισσότερο στο να αντιγράψει γενικότερα την φύση χημικά και όχι να την διαδώσει.

Ατυχώς για όλους μας στο μεγαλύτερο τους ποσοστό τα αντίγραφα της φύσης, δηλαδή τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, μας επέφεραν παρενέργειες και όχι ουσιαστική λύση.Ο λόγος που συμβαίνει αυτό κατά κανόνα είναι η τάση που υπάρχει μέχρι στις μέρες μας η χημεία να επιδίδεται στην συγκάλυψη του συμπτώματος αδιαφορώντας για το αίτιο που την προκάλεσε.

Απλοϊκά δηλαδή, εκ διαμέτρου αντίθετη από την φύση.

Για παράδειγμα, έχουμε συχνούς πονοκεφάλους και απλά λαμβάνουμε με τις χούφτες παυσίπονα που τα βρίσουμε ακόμα και στα περίπτερα αδιαφορώντας για τους λόγους που μας τους προκαλούν και πραγματικά δεν ανήκουν όλοι στην σφαίρα της αθωότητας.

Ας τα πιάσουμε όμως από την αρχή.

Η στειρότητα μπορεί να προκληθεί από πολλές αιτίες τόσο στην γυναίκα, όσο και στον άνδρα άσχετα ακόμα μέχρι και στις μέρες μας αν οι άνδρες το δέχονται δυσκολότερα αυτό.Τα αίτια αυτά προκαλούν συμπτώματα και αυτά εξακριβώνονται σήμερα με ειδικές εξετάσεις.Όμως ασφαλώς υπάρχει ο σαφής διαχωρισμός γυναικών και ανδρών σε όλα τα προαναφερόμενα επίπεδα..."


No comments:

Post a Comment