Tuesday, September 26, 2017

6η Εκπομπή "Έρευνα & Υγεία": Οι Επιδράσεις της Κινητής Τηλεφωνίας στην Υγεία μας

νεα εκπομπη ερευνα και υγεια,κωνσταντινειο κεντρο εκπομπη ερευνα κ υγεια για κινητη τηλεφωνια κ επιπτωσεις στην υγεια
Την Παρασκευή στις 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 6η διαδικτυακή εκπομπή του Κωνσταντίνειου Ερευνητικού Κέντρου "Έρευνα & Υγεία" αυτή τη φορά με θέμα τις επιδράσεις της κινητής τηλεφωνίας στην υγεία μας.

Σας προτείνουμε να παρακολουθείσετε τη συγκεκριμένη εκπομπή, ειδικά αν είστε γονείς, καθώς η τάση πλέον τα μικρά παιδιά να έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα είναι εμφανής στην κοινωνία μας.

Είναι μία σημαντική ευκαιρία να ακούσετε την έρευνα που πραγματοποίησε ο Δρ. Ιωάννης Τολιόπουλος, Μοριακός Βιολόγος και Πρόεδρος του Κωνσταντίνειου Ερευνητικού Κέντρου, με το οποίο το Κέντρο Γονιμοτητας "Fertility Biocenter" συνεργάζονται άμεσα και στενά, σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει στην υγεία μας αυτή η νέα πραγματικότητα που αφορά την κινητή τηλεφωνία, τα ασύρματα δίκτυα και την επιρροή τους στον εγκέφαλο μας και κατ' επέκταση στην ψυχοσωματική μας κατάσταση:



Επίσης, στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διαδικτυακές εκπομπές του "Έρευνα & Υγεία" που έχουν πραγματοποηθεί μέχρι τώρα: 




No comments:

Post a Comment