Monday, July 18, 2016

Πόσο Ακριβή Είναι Τα Τεστ Εγκυμοσύνης;

ποσο ακριβη ειναι τα τεστ εγκυμοσυνης,τεστ εγκυμοσυνης και ακριβεια αποτελεσματων
via thebump.com
"Τεστ εγκυμοσύνης! Πόσο ακριβή είναι;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξέρετε πριν βιαστείτε να διαπιστώσετε αν είστε έγκυος, είναι ότι το τεστ εγκυμοσύνης δεν μπορεί ν' αντικαταστήσει την εμπεριστατωμένη γνώμη του γυναικολόγου. Τα τεστ κυήσεως που βρίσκουμε στο φαρμακείο, μπορούν ωστόσο να μας δώσουν μια πρώτη απάντηση για το αν είμαστε ή όχι έγκυες.

Πώς ακριβώς δουλεύει ένα τεστ εγκυμοσύνης:

Όλα τα τεστ έχουν περίπου την ίδια μορφή, μοιάζουν με στικ (μαρκαδόρους). Στη μία άκρη τους έχουν την απορροφητική «μύτη», που πρέπει να βραχεί με τα ούρα, και στην άλλη έχουν ειδικά παραθυράκια, που μετά από λίγο δείχνουν αν μία γυναίκα είναι ή όχι έγκυος και κλείνουν με καπάκι. Κάποια από αυτά έχουν ξεχωριστά το απορροφητικό μέρος, το οποίο αποσπάται εντελώς, και αφού βραχεί με τα ούρα θα μπει στη θήκη όπου υπάρχουν τα ειδικά παραθυράκια. Σε κάθε περίπτωση, τα τεστ εγκυμοσύνης έχουν κατασκευαστεί για εξωτερική χρήση και λειτουργούν μόνο με τα ούρα, όχι με σάλιο ή με κάποιο άλλο σωματικό υγρό.

Πόση ώρα πρέπει να υπολογίσουμε;

Ο χρόνος ποικίλλει από μάρκα σε μάρκα και σε άλλες το αποτέλεσμα φαίνεται σε 30 δευτερόλεπτα, 2 ή 5 λεπτά.

Τι ποσοστό ακρίβειας έχουν τα τεστ;

Το ποσοστό ακρίβειας του τεστ εγκυμοσύνης φτάνει το 99%. Όμως, αν ακολουθούμε κάποια αγωγή με ορμόνες, είναι πιθανό να μην πάρουμε έγκυρο αποτέλεσμα. Άλλα φάρμακα όπως παυσίπονα ή αντιβιοτικά δεν επηρεάζουν την εγκυρότητα του αποτελέσματος..."

Μάθετε περισσότερα:

No comments:

Post a Comment